Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 27 juli 2019

Voorbij

Voorbij - althans voorlopig - is de hitte! Héérlijk! We tikken nog geen 20 graden aan, binnen is het nog erg warm en benauwd maar búíten is het zoooooo heerlijk. Ik durf het woord wol weer uit te spreken 😉. En juist op tijd kwam er nog een grote doos unicat binnen, de bestellingen gaan maandag op de post en er blijft nog genoeg over voor de winkel.


Ook alle kleuren (en meer) voor het heerlijke vestje Saartje zijn er weer!

 

En maandag vind ik vast ook weer moed om de rest van de wintercollectie van Lang in de schappen te leggen...


Eerst nog even genieten van de geneugten van de zomer:


Ik geniet nog even van de laatste vrije middag!
Fijn weekend

PS: hoe heerlijk is dit?5 opmerkingen:

 1. Ik ben ook blij met de afkoeling. Wel jammer dat we het nu 2 dagen zonder zon moeten doen maar dan kunnen wel even bekomen. Op naar volgende week met normaal zomer weer. Geniet maar van jullie fruit hoor. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verschil toch in zo'n klein landje, hier in Drenthe is het vandaag nog zo'n 35 graden geworden en nog geen druppel regen is hier gevallen. Daar ben ik heel blij mee, maar voor jou ben ik blij dat het in Zeeland weer is afgekoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, gelukkig wordt het weer Nederlands weer. Succes met het inruimen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te genieten van de regen, eindelijk gaan we regen eens waarderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...