Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 26 juli 2019

Regenwolken........

Nog even volhouden! Na deze enorme plaknacht lijkt het wel alsof er buiten heel af en toe een ietsjepietsje koeler windje opsteekt. Het kan natuurlijk zijn dat de wens de vader is van de gedachte.....
Deze week was niet bepaald wol-week (ik kan wel roepen dat het  geweldig was, maar dat gelooft ook niemand). Het woord "wol" was niet bepaald "trending"...
Helaas functioneer ik niet meer helemaal naar behoren, kleffe handen, dikke vingers en een wollig brein dat niet meer optimaal presteert - het zit me allemaal een beetje in de weg. Volgende week doen we weer normaal - er wordt ons (in het Zeeuwse) een heerlijke week beloofd van 20-22 graden!
Tijdens mijn slapeloze plaknacht kreeg ik visioenen van koele regenbuien (het water dat ik voelde was waarschijnlijk van de straaltjes zweet die ik produceerde. Ik zweette op plekken waar ik niet van wist dat je er zweten kon....).


Deze afbeelding kwam ik tegen op Pinterest, helaas leidde de afbeelding niet tot een bron maar het inspireert wel! Met pompoms in verschillende grootte en kleurtjes maak je je eigen regenwolk - in afwachting van de échte 😀.
Ik vond een filmpje op YouTube hoe je je eigen regenwolk maakt:


Hou het een beetje koel!


1 opmerking:

  1. Hier gebeurt ook niet veel meer. Binnen blijven en de ventilator aan dat is het fijnste.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...