Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 2 juli 2019

Schaduwspel

Deze sjaal heb ik vorig jaar al eens laten zien maar omdat het boek van Sascha (Sjaals) dit patroon ook bevat is het de moeite waard om deze nog eens te tonen. Het mooie van het patronenboek is dat je met zoveel verschillende garens en hetzelfde patroon een totaal anders sjaal krijgt.


Deze Schaduwspel-sjaal is dit keer gehaakt van 2 strengen Lace van Borgo de' Pazzi. Dit garen is een 100% merino en is ontzettend zacht. Voor "wol-huiveraars" is dit een hele mooie draad om overtuigd te raken dat wol absoluut niet hoeft te prikken maar juist heel zacht en comfortabel kan zijn.


Het garen heeft een uniek verloop in brede, onregelmatige strepen. Het patroon wordt niet verstoord door de kleur! Voor deze lange sjaal zijn 2 strengen gebruikt, haken op nld 3½.


Er zijn nog meer kleuren beschikbaar, je kunt ze zien in onze webshop. De voorraad is echter beperkt! (er kwamen vandaag 4 grote dozen met winterwolletjes binnen....)
Effen kleuren kunnen natuurlijk ook! Die vind je hier.
2 opmerkingen:

  1. Prachtig zomerse plaatjes zo...je ziet bijna hoe zacht het garen is. Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sjaal ziet er in dit kleurverloop prachtig en vrolijk uit. Wat heb je mooie foto's om te laten zien dat de sjaal en de bloemen zo mooi bij elkaar kleuren.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...