Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 29 juli 2019

Zeeuwse Tasjes

Wat hebben we gepuft vorige week en wat ben ik blij met het "gewone" Hollandse weer. Ik hoop oprecht dat we deze zomer zo'n record niet meer hoeven mee te maken. Het moet ons uiteraard wel aan het denken zetten en anders doet dit bericht dat wel!

Daarom leek het me wel actueel om onze gehaakte tasjes nog eens in het voetlicht te zetten. Gehaakt van katoen, sterk en bijna onverslijtbaar:


Ze zijn gehaakt van 4 bolletjes denim-katoen (maar effen kan uiteraard ook). De tasjes zijn gehaakt in Zeeuwse motiefjes: de blauwe heeft het patroon van de Arnemuidse slangen-trui en de groene heeft een motiefje van het Zeeuwse Schortenbont. De tassen zijn gehaakt uit één geheel, er komt geen naad aan te pas. Een pakketje beval 4 bolletjes katoen plus het patroon, genoeg voor 1 shopper. Je krijgt dan beide patronen erbij. De pakketjes staan in de webshop. Geef daar aan welke kleur je wilt. Wil je een afwijkende kleur, geeft dat dan aan op hebt bestelformulier of mail ons even.


Ook héél handig als project-tasje!
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...