Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 19 juli 2019

Buiten

Morgen nog even niet, maar daarna - wordt het weer écht zomer! Ik verheug me nog niet echt op tropische temperaturen maar aan de andere kant: alles gaat voorbij, óók hitte 😊.
Wat wél lekker is: die heerlijk lange zomeravonden buiten! Slapen doe ik toch niet dus zitten we vaak tot 's avonds laat nog even bij te komen in de tuin. Daarom zocht ik nog wat tuin-ideetjes op, ideaal voor een zomers tuinfeest en bovendien zijn ze vaak ook prima te maken met kinderen (die nu ook zeeën van tijd hebben). Ik heb alleen foto's verzameld van het net, ze zeggen genoeg!


Een vrolijke pompom- of kwastjesslinger. Maak al je restje op!


En een kwastje is zooooooo makkelijk te maken!


Met lampionnen voor de lange avond.


Of een snoertje kerstverlichting voor buiten:
Met wat ijzerdraadjes en restjes maak je zo'n leuke slinger:


of vrolijke dromenvangers:


Een ijsjes-slinger:


En met wat golfkarton en restjes maak je nog meer moois.


Lang leve de zomer!

Hier vind je nog meer slinger-ideeën, hier van alles met pompoms. Vergeet de vlaggetjes niet en als kers op de taart de lampionnen én de lampjes. Leve de zomer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...