Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 10 juli 2019

Waaiers

Wat een heerlijke dag vandaag! Gewoon - niks bijzonders hoor - maar gewoon een leuke dag. Lieve mensen, lieve klanten, leuke gesprekken tijdens de koffie, enthousiasme, lekker brei- en haakweer. Het zit 'm in de kleine dingen, toch?
En dan nog zo'n leuk splinternieuw haakpatroon van Durable!


Op de website van Durable vind je 2 gratis patronen, eentje voor een rechte en een voor een driehoekssjaal. Beiden zijn gehaakt met sokkenwol (maar we wisten natuurlijk al dat sokkenwol het meest veelzijdige draadje ooit was!), maar andere garens kunnen natuurlijk ook. Je kunt de sjaals zo groot maken als je zelf wilt.
Beide patronen (NL) bevatten zowel tekst als schema's - lekker makkelijk!De rechte sjaal is vanuit het midden begonnen, in dit geval met 2 kleuren (maar dat hoeft natuurlijk niet). Zo lopen de boogjes synchroon!3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...