Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 juli 2019

Waaiers

Wat een heerlijke dag vandaag! Gewoon - niks bijzonders hoor - maar gewoon een leuke dag. Lieve mensen, lieve klanten, leuke gesprekken tijdens de koffie, enthousiasme, lekker brei- en haakweer. Het zit 'm in de kleine dingen, toch?
En dan nog zo'n leuk splinternieuw haakpatroon van Durable!


Op de website van Durable vind je 2 gratis patronen, eentje voor een rechte en een voor een driehoekssjaal. Beiden zijn gehaakt met sokkenwol (maar we wisten natuurlijk al dat sokkenwol het meest veelzijdige draadje ooit was!), maar andere garens kunnen natuurlijk ook. Je kunt de sjaals zo groot maken als je zelf wilt.
Beide patronen (NL) bevatten zowel tekst als schema's - lekker makkelijk!



De rechte sjaal is vanuit het midden begonnen, in dit geval met 2 kleuren (maar dat hoeft natuurlijk niet). Zo lopen de boogjes synchroon!







3 opmerkingen: