Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 27 juli 2019

Voorbij

Voorbij - althans voorlopig - is de hitte! Héérlijk! We tikken nog geen 20 graden aan, binnen is het nog erg warm en benauwd maar búíten is het zoooooo heerlijk. Ik durf het woord wol weer uit te spreken 😉. En juist op tijd kwam er nog een grote doos unicat binnen, de bestellingen gaan maandag op de post en er blijft nog genoeg over voor de winkel.


Ook alle kleuren (en meer) voor het heerlijke vestje Saartje zijn er weer!

 

En maandag vind ik vast ook weer moed om de rest van de wintercollectie van Lang in de schappen te leggen...


Eerst nog even genieten van de geneugten van de zomer:


Ik geniet nog even van de laatste vrije middag!
Fijn weekend

PS: hoe heerlijk is dit?



5 opmerkingen:

  1. Ik ben ook blij met de afkoeling. Wel jammer dat we het nu 2 dagen zonder zon moeten doen maar dan kunnen wel even bekomen. Op naar volgende week met normaal zomer weer. Geniet maar van jullie fruit hoor. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verschil toch in zo'n klein landje, hier in Drenthe is het vandaag nog zo'n 35 graden geworden en nog geen druppel regen is hier gevallen. Daar ben ik heel blij mee, maar voor jou ben ik blij dat het in Zeeland weer is afgekoeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, gelukkig wordt het weer Nederlands weer. Succes met het inruimen. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn om te genieten van de regen, eindelijk gaan we regen eens waarderen ;)

    BeantwoordenVerwijderen