Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 21 juli 2019

Tropenrooster

Het zal je niet ontgaan zijn: het wordt héét deze week!
Daarom gaan we over op het Tropenrooster: Dinsdag t/m zatdag is de winkel open van 9.00 - 13.00 uur. Je hebt dan genoeg tijd om een relaxed zomerprojectje uit te zoeken (ach, een deel van de winterwolletjes zijn al gearriveerd, dus daar mag je zeker in struinen) en je hebt dan genoeg tijd om niet smeltend achter te blijven in de winkel. Of mij in de vorm van een plasje aan te treffen op de winkelvloer 😉!
Het lijkt erop dat het vrijdag in onze zuidwesthoek weer enigszins normaal wordt, dan gaan we weer open als normaal. Maar even onder voorbehoud: hou dus het blog een beetje in de gaten! We hebben besloten om de hele week 's middags de winkel dicht te houden.


Natuurlijk hoort er een zonnig berichtje bij: Deze zonnebloemen zijn erg lief en grappig, je vindt het Engelse patroon bij Ink & Stitches. Een Nederlandse vertaling kun je hier terugvinden.


Foto's en Patroon: Ink & Stitches (J.H. Winter)

Hou het koel deze week, en niet vergeten: alles gaat voorbij 😉 - ook hitte!






4 opmerkingen: