Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 1 juli 2019

Swobbels

Nou, daar ben ik weer; bijgekomen van een (voor mij) veel te warme Visserijdag. Ik had zaterdag geen puf meer om verslag te doen, eerlijk gezegd. Wie nog wat wil nalezen kijkt nog even hier of bekijkt de foto's hier.
Ik ben echt blij dat het wat is afgekoeld, ik functioneer dan weer een beetje normaal. Ik zag er zaterdag uit als een gepofte tomaat (waarvan het velletje langzaam is losgeweekt van de inhoud 😁). Een echtgenoot uit het Midden-Oosten is warm genoeg, het weer hoeft niet mee te doen....

Vandaag ben ik weer druk bezig geweest met het opruimen en verder zijn alle abonnement-strengetjes weer verzonden! Een voordeel voor wie zaterdag niet in de buurt was: niet alle sokkenwolletjes en pakketjes zijn verkocht, dus deze week ben ik ook bezig om de webshop te vullen. We beginnen met de leuke Swobbel-bolletjes: sokkenwol in unicat-verloop.


De voorraad is echt beperkt maar wordt regelmatig weer bijgevuld. Is de kleur van je keuze even op, mail dan even naar info@blij-dat-ik-brei.nl. We zetten je dan op de lijst voor de volgende bestelling.
Er zullen ook steeds weer kleuren bijkomen, dus hou het blog en de webshop een beetje in de gaten.
Let op! De bolletjes van 2 x 35 gram zijn genoeg voor een paar gebreide sokken tot maat 40, de bolletjes van 2 x 50 gram zijn goed voor gebreide sokken van maat 41 - 46 en voor gehaakte damessokken. Teveel garen is niet erg maar je ziet dan niet het hele kleurverloop in je sok!
Je vindt de kleurtjes hier terug in onze webshop.

(het kan ook zijn dat ik in de winkel bolletjes verkoop, ik probeer de voorraad zo goed mogelijk bij te houden, maar het gaat soms mis 😇)

Deze week probeer ik ook pakketjes voor Werkvestje Saartje, de nieuwe sokkenwol, de handgeverfde garens e.d. in de webshop te zetten!

3 opmerkingen:

  1. Ik kwam de naam Swobbels al op facebook tegen en ook nu moet ik weer lachen om de naam Swobbels, hoe kom je er op. Fijn dat je weer een beetje bekomen bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan me voorstellen dat je puf een beetje op was.
    Nu weer meer Hollandse temperaturen ;-).
    Prachtige sokkenwol. Mooi kleurverloop. Zelf brei ik geen sokken. Ik zal mijn moeder eens tippen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren heb ik mijn abonnementszending gekregen. Weer mooie kleuren en de luxe streng is heerlijk zacht!

    BeantwoordenVerwijderen