Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 juli 2019

Schaduwspel

Deze sjaal heb ik vorig jaar al eens laten zien maar omdat het boek van Sascha (Sjaals) dit patroon ook bevat is het de moeite waard om deze nog eens te tonen. Het mooie van het patronenboek is dat je met zoveel verschillende garens en hetzelfde patroon een totaal anders sjaal krijgt.


Deze Schaduwspel-sjaal is dit keer gehaakt van 2 strengen Lace van Borgo de' Pazzi. Dit garen is een 100% merino en is ontzettend zacht. Voor "wol-huiveraars" is dit een hele mooie draad om overtuigd te raken dat wol absoluut niet hoeft te prikken maar juist heel zacht en comfortabel kan zijn.


Het garen heeft een uniek verloop in brede, onregelmatige strepen. Het patroon wordt niet verstoord door de kleur! Voor deze lange sjaal zijn 2 strengen gebruikt, haken op nld 3½.


Er zijn nog meer kleuren beschikbaar, je kunt ze zien in onze webshop. De voorraad is echter beperkt! (er kwamen vandaag 4 grote dozen met winterwolletjes binnen....)
Effen kleuren kunnen natuurlijk ook! Die vind je hier.




2 opmerkingen:

  1. Prachtig zomerse plaatjes zo...je ziet bijna hoe zacht het garen is. Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sjaal ziet er in dit kleurverloop prachtig en vrolijk uit. Wat heb je mooie foto's om te laten zien dat de sjaal en de bloemen zo mooi bij elkaar kleuren.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen