Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 26 juli 2019

Regenwolken........

Nog even volhouden! Na deze enorme plaknacht lijkt het wel alsof er buiten heel af en toe een ietsjepietsje koeler windje opsteekt. Het kan natuurlijk zijn dat de wens de vader is van de gedachte.....
Deze week was niet bepaald wol-week (ik kan wel roepen dat het  geweldig was, maar dat gelooft ook niemand). Het woord "wol" was niet bepaald "trending"...
Helaas functioneer ik niet meer helemaal naar behoren, kleffe handen, dikke vingers en een wollig brein dat niet meer optimaal presteert - het zit me allemaal een beetje in de weg. Volgende week doen we weer normaal - er wordt ons (in het Zeeuwse) een heerlijke week beloofd van 20-22 graden!
Tijdens mijn slapeloze plaknacht kreeg ik visioenen van koele regenbuien (het water dat ik voelde was waarschijnlijk van de straaltjes zweet die ik produceerde. Ik zweette op plekken waar ik niet van wist dat je er zweten kon....).


Deze afbeelding kwam ik tegen op Pinterest, helaas leidde de afbeelding niet tot een bron maar het inspireert wel! Met pompoms in verschillende grootte en kleurtjes maak je je eigen regenwolk - in afwachting van de échte 😀.
Ik vond een filmpje op YouTube hoe je je eigen regenwolk maakt:


Hou het een beetje koel!






1 opmerking:

  1. Hier gebeurt ook niet veel meer. Binnen blijven en de ventilator aan dat is het fijnste.

    BeantwoordenVerwijderen