Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 24 juli 2019

Avonden

En, vandaag niet geëindigd in een plasje? Ik moet je bekennen dat ik best blij ben met ons tropenrooster (inmiddels verlengd voor de hele week, volgende week doen we weer normaal).
Na énen is het aardig uitgestorven op straat en komen er nauwelijks klanten meer. Ik geef ze geen ongelijk en morgen gaat de temperatuur nog iets omhoog. Maar op dit moment is het buiten hier erg aangenaam! De zeewind bracht heerlijke verkoeling en in de tuin is het heerlijk. Het wordt vast weer een lange avond want binnen is het nog pittig warm.

Om te kunnen genieten van de heerlijke zomeravonden zocht ik dit ideetje nog eens op:


Foto's en patronen: Crochet club

Overdag een vaasje voor een veldboeketje en 's avonds een prachtig sfeerlichtje voor buiten. Het Engelse patroon vind je bij Crochet Club maar je kunt er uiteraard helemaal je eigen draai aan geven!

Morgen zijn we weer open van 9.00 - 13.00 uur, kun je mooi je voorraad katoentjes aanvullen 😉!




3 opmerkingen:

  1. Ja, dat windje was heerlijk. Het was nog maar 24 graden gisterenavond. Hopelijk vanavond weer. Overdag maar binnen blijven dan smelten we niet 😆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellige vaasjes èn multifunctioneel ... leuk!
    Gisteravond toen het wat afkoelde genoten wij van Sjezenrijden. Mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zal die man van jou genieten van dit weer, het is hem gegund hoor, hij moet
    het zoveel doen met voor hem geen lekkere temperatuur.
    Voor mij mag het wel een onsje minder.
    Groetjes, Betsy

    BeantwoordenVerwijderen