Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 27 april 2018

Koningsdag

Vandaag deed ik maar eens rustig aan. Nu de kinderen al zo groot zijn hoeft er niet meer zoveel op Koningsdag, geen gedoe met fietsen en spelletjes. Een heerlijke niets-moet-en-alles-mag-dag!
We zitten altijd dichtbij het feestgedruis, dus even meegenieten kan altijd.


Even omdraaien in bed als we om 7 uur 's morgens wat getoeter vanaf de toren horen, later in de verte het geroffel van drumkorpsen, de stemmen van opgewonden kinderen met versierde fietsen (en ik bedacht: soms is het fijn als dingen weer voorbijgaan 😉). Niks mis met een Koningsdag op een dorp, iedereen is relaxed een rondje festiviteiten aan het doen en ik breide aan mijn sjaal terwijl in naar de Koning en zijn familie keek op TV. Tellen tot 4 blijkt best lastig, want ik heb zojuist alles "achteruit gebreid" wat ik vanmorgen dacht klaar te hebben. 
Natuurlijk gingen we ook aan de Koninklijke Tompouce. Wat is Koningsdag toch een superleuke Nationale Feestdag.

Morgen gaan we weer aan de slag, maar voor vandaag genieten we nog even!

 



2 opmerkingen: