Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 19 april 2018

Zomer in de Lente

't Is even wennen natuurlijk, zomerse temperaturen in april. Ik kocht maandag een nieuwe zomer jas die ik uiteraard niet meer nodig had deze week 😉.
Zo komen we in elk geval goed in de stemming (volgende week zal het weer wennen zijn met 13 graden): de zomer komt eraan. Uiteraard wil je in zomers tenue ook gezien worden met een nieuwe leuke tas!


Ik heb er al heel wat verzameld op mijn blog onder het label tas, maar deze leuke tas van Black Sheep Wools stond er nog niet bij. Je vindt het gratis Engelse patroon hier. Uiteraard kun je eindeloos variëren met kleuren, breedtes en lengtes. 
1 opmerking:

  1. Nou inderdaad zalig weer. We genieten nog twee dagen door. Ik heb het schortenbond ontvangen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...