Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 27 april 2018

Koningsdag

Vandaag deed ik maar eens rustig aan. Nu de kinderen al zo groot zijn hoeft er niet meer zoveel op Koningsdag, geen gedoe met fietsen en spelletjes. Een heerlijke niets-moet-en-alles-mag-dag!
We zitten altijd dichtbij het feestgedruis, dus even meegenieten kan altijd.


Even omdraaien in bed als we om 7 uur 's morgens wat getoeter vanaf de toren horen, later in de verte het geroffel van drumkorpsen, de stemmen van opgewonden kinderen met versierde fietsen (en ik bedacht: soms is het fijn als dingen weer voorbijgaan ­čśë). Niks mis met een Koningsdag op een dorp, iedereen is relaxed een rondje festiviteiten aan het doen en ik breide aan mijn sjaal terwijl in naar de Koning en zijn familie keek op TV. Tellen tot 4 blijkt best lastig, want ik heb zojuist alles "achteruit gebreid" wat ik vanmorgen dacht klaar te hebben. 
Natuurlijk gingen we ook aan de Koninklijke Tompouce. Wat is Koningsdag toch een superleuke Nationale Feestdag.

Morgen gaan we weer aan de slag, maar voor vandaag genieten we nog even!

 2 opmerkingen:

  1. Groot gelijk! Hier hetzelfde, behalve achteruit breienM­čśŐ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker he, zo'n dagje met "niets" er tussen door. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...