Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 13 april 2018

Punniken

Als kinderen aan het punniken slaan, dan kunnen ze soms niet meer stoppen! Je hebt dan na een tijdje meters koord en wat doe je er dan mee? Maak onderzetters!


Er komt nog een beetje knoop-werk bij kijken, maar dan heb je ook echt iets leuks! Ook prachtig met bijv. Catania Color. Je vindt de beschrijving van deze onderzetters bij MyPoppet.com
Je hebt ongeveer 180 cm nodig voor 1 onderzetter - punniken maar!


Alle Punnik-ideetjes op mijn blog vind je onder het label Punniken.
5 opmerkingen:

  1. Dit is echt een heel leuk idee. Ik ga het zeker maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat is ook iets voor mezelf denk ik zo maar. Wat ontzettend leuk gemaakt is dit. Leuk simpel karweitje en weer eens wat anders. Ga gelijk eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...