Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 12 april 2018

Tartan

H'm, dit valt nou een beetje tegen - het sombert een beetje buiten! De schitterende bloesem op de Markt bloeit er niet minder om maar vandaag was er nauwelijks een zonnetje om het lentegevoel compleet te maken. We genieten er niet minder van!

Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei bloesem lente

Gelukkig kwam er nog een doosje binnen met nieuwe kleurtjes unicat. Ik heb ondertussen de webshop weer bijgewerkt en de nieuwe kleuren erin gezet. Ook ouwe-gouwe die alleen in de zomer leverbaar zijn (h'm, het fijne van déze unicat is dat er altijd veel nieuwe kleurtjes zijn, je vindt ze allemaal op een rij in de webshop www.blij-dat-ik-brei.nl!)

Christrose

 Patina

Capri

Terug van weggeweest: Meiblommetje

Flamingo

En hou je meer van klassieke kleuren? Deze is helemaal leuk! Gebaseerd op de klassieke Schotse Tartans:


Tartan


Hier wordt ik nou helemaal vrolijk van!


Omdat er zoooooveel verschillende kleuren zijn - en ik op de beurs uiteraard ook e.e.a. heb verkocht - kan het zijn dat er een kleurtje even niet op voorraad is, maar de levertijd is tegenwoordig niet meer zo lang. En van de Tartan heb ik wat extra ingeslagen 😉

3 opmerkingen:

 1. En elke ruit een eigen naam. Prachtig de bloesem! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo graag zou ik willen weten wat de tartan kost, en hoeveel ik nodig heb voor een sjaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je vindt alles hier terug https://www.blij-dat-ik-brei.nl/c-4140447/unicat/ en met 1 bol maak je een prachtige omslagdoek

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...