Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 25 april 2018

Zomer

Vandaag leek het er nog niet op (oef, wat koud!) maar de zomer is onmiskenbaar in aantocht.
Vandaag zette ik 8 nieuwe kleurtjes Unicat in de webshop, allemaal in het thema "Zomer": alle 8 beginnen ze met wit en eindigen in een frisse zomerkleur:


Deze kleurtjes zijn maar beperkt te bestellen (31 juli is de laatste besteldag!), maar dan heb je je sjaal misschien al lang af ­čśë.
De eerste bollen gingen vandaag al over de toonbank (ik bestel vrijwel wekelijks na - de levertijd is ingekort tot ca 2 weken!).


Deze schitterende omslagdoek (kleur Zomer-Rozenrood) werd gebreid door Krebinette - Ravelry,
wat een plaatje!

Het patroon is Shaelyn van Leila Raabe (Ravelry)
Deze en nog 4 kleurtjes kun je bestellen via onze Webshop
(met thema Zomer, helemaal onderaan alle kleuren!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...