Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 14 april 2018

Wereldreis

Wat fijn! Vanmiddag kwam ook hier eindelijk een stapel boekjes binnen: het 3e lappenpoppen-boekje van Sascha Blase-vanWagtendonk is uit:


Wat is dit weer een ontzettend leuk boekje!
(bovendien goede patronen én heel leuk vormgegeven)

In deel drie maak je een soort wereldreis: Bewoners én dieren uit alle windstreken komen aan bod, zowel groot als klein. Dankzij Ans (die de patronen testte) ligt er al een hele serie voorbeeld-popjes in de winkel, kom je kijken?


Uiteraard is het boekje ook weer te bestellen via de Webshop


Afbeeldingsresultaat voor lappenpoppen blij dat ik brei Afbeeldingsresultaat voor lappenpoppen blij dat ik brei
Afbeeldingsresultaat voor lappenpoppen blij dat ik brei Afbeeldingsresultaat voor lappenpoppen blij dat ik brei boerinnetje
3 opmerkingen:

  1. Ik ga op reis en neem mee: een koffer vol garens, een haaknaald, vulling, oogjes en dit leuke haakboek. Nu nog even sparen voor de reis zelf.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn super leuke patronen en heel makkelijk te volgen. Ik heb er inmiddels al twee, dus.... :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...