Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 23 april 2018

In de tuin

Het is ongelooflijk hoe de natuur in 2 weken is "ontploft".  2 weken geleden was vrijwel alles nog kaal en nu bloeit en groeit het zo hard dat je het per dag ziet veranderen.
Uiteraard breekt dan ook de moes-tuinkoorts weer los. De kleigrond is niet zo snel droog en er waren behoorlijk wat zonnige dagen nodig om überhaupt wat te kunnen doen maar nu moet het dan ook gebeuren! Geen straf hoor, met dit weer 😉.


Moest er opeens flink aangepakt worden in de mei-vakantie, onbekende talenten werden ontdekt (en ze vond het nog leuk ook!)


Dat belooft wel weer wat: pruimen, bessen, kersen - alles in bloei en ook de aardbeitjes hebben een eerste bloemetje al laten zien. 


Dit huidige april-weer is prima om te werken, een heerlijk zonnetje, windveren in de lucht en niet té warm. We moeten het doen in de weinige vrije uurtjes, gelukkig kan er 's avonds ook nog wat gedaan worden nu het langer licht is.


Voorlopig is er nog héél veel te doen (en dat houdt niet op tot september), maar voor wie graag een beetje ontspant in de tuin:


Hier word je toch vrolijk van? (op deze foto ligt nog sneeuw op de achtergrond!). Je vind het idee op Ravelry, waar je het (Engelstalige) patroon kunt kopen.
Het is gehaakt met stevige katoen, bijv. Durable Double 4.

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...