Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 17 april 2018

Brei- en Haakfestival: Workshop garen verven!

Nu de Knit & Knot voorbij is kan ik me weer helemaal concentreren op het organiseren van ons "eigen" evenementje: het 3e Zeeuwse Brei- en Haakfestival op 2 juni a.s.
Deze week heb ik al heel veel contacten gelegd met verschillende - heel erg enthousiaste - ontwerpers, bloggers, vrijwilligers, etc. Plannen worden gesmeed, workshopjes en demonstraties bedacht. Ik kan je verzekeren dat het weer héél gezellig wordt! De komende weken ga ik jullie op de hoogte houden van alle details.Vorig jaar was het garen verven een enorm succes. De workshops waren in een mum van tijd vol, daarom gaan we dit weer herhalen!

 


Wie namelijk ook eens wol wil verven kan een workshop volgen op ons Zeeuwse Brei- en Haakfestival op 2 juni. Johanna geeft die dag 3 workshops wol verven.
Ze doet dit op een hele bijzondere manier, namelijk in een weckpot! Ze leert je de kneepjes van de kleuren, mengen, effecten en een heleboel voorbeelden neemt ze mee. Uiteraard mag je daarna zelf aan de slag en ga je 100 gram sokkenwol verven in een weckpot.

Na afloop neem je je gesloten weckpotje mee naar huis om de wol thuis te fixeren. Uiteraard krijg je een uitgebreide handleiding mee naar huis.

Johanna geeft deze dag 3 workshops, om 11.30 - 13.00 en 14.30 uur. Je kunt je hiervoor inschrijven via onze webshop. Je kunt in de webshop kiezen voor een bepaalde tijd. De workshop kost € 22,50 en het bedrag moet vooraf worden voldaan. (kies dus bij reservering niet voor "betalen bij afhalen", zo voorkomen we dat plaatsen niet gevuld worden).
Je gaat dan naar huis met 100 gram uniek geverfd sokkengaren (waar je sokken van kan breien maar natuurlijk ook heel veel andere dingen mee kan haken of breien), een weckpot en instructies voor thuis.
Zelf meenemen: een (oude) theedoek.

Je zal begrijpen dat bij deze workshop geldt vol = vol. In verband met de voorbereidingen sluit de inschrijving van deze workshop op 20 mei, wacht dus niet te lang!

En verder? O, er staan zoveel leuke dingen op stapel! Haken, breien, amigurumi, mochilla, nostalgia, fair isle, tante Zoet, en nog veel meer? Zegt dat je niets? Hou dan dit blog maar in de gaten, ik vertel jullie telkens meer!2 opmerkingen:

  1. Ooit,ooit...kom ik naar Arnemuiden op de dag van het festival. Ik kijk er al naar uit. Dit jaar kan ik niet van de partij zijn want er is een familiefeest gepland. Maar niet getreurd,... ooit!
    Fijne voorbereiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig hoor. Heb er nu al weer zin in..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...