dinsdag 17 april 2018

Brei- en Haakfestival: Workshop garen verven!

Nu de Knit & Knot voorbij is kan ik me weer helemaal concentreren op het organiseren van ons "eigen" evenementje: het 3e Zeeuwse Brei- en Haakfestival op 2 juni a.s.
Deze week heb ik al heel veel contacten gelegd met verschillende - heel erg enthousiaste - ontwerpers, bloggers, vrijwilligers, etc. Plannen worden gesmeed, workshopjes en demonstraties bedacht. Ik kan je verzekeren dat het weer héél gezellig wordt! De komende weken ga ik jullie op de hoogte houden van alle details.Vorig jaar was het garen verven een enorm succes. De workshops waren in een mum van tijd vol, daarom gaan we dit weer herhalen!

 


Wie namelijk ook eens wol wil verven kan een workshop volgen op ons Zeeuwse Brei- en Haakfestival op 2 juni. Johanna geeft die dag 3 workshops wol verven.
Ze doet dit op een hele bijzondere manier, namelijk in een weckpot! Ze leert je de kneepjes van de kleuren, mengen, effecten en een heleboel voorbeelden neemt ze mee. Uiteraard mag je daarna zelf aan de slag en ga je 100 gram sokkenwol verven in een weckpot.

Na afloop neem je je gesloten weckpotje mee naar huis om de wol thuis te fixeren. Uiteraard krijg je een uitgebreide handleiding mee naar huis.

Johanna geeft deze dag 3 workshops, om 11.30 - 13.00 en 14.30 uur. Je kunt je hiervoor inschrijven via onze webshop. Je kunt in de webshop kiezen voor een bepaalde tijd. De workshop kost € 22,50 en het bedrag moet vooraf worden voldaan. (kies dus bij reservering niet voor "betalen bij afhalen", zo voorkomen we dat plaatsen niet gevuld worden).
Je gaat dan naar huis met 100 gram uniek geverfd sokkengaren (waar je sokken van kan breien maar natuurlijk ook heel veel andere dingen mee kan haken of breien), een weckpot en instructies voor thuis.
Zelf meenemen: een (oude) theedoek.

Je zal begrijpen dat bij deze workshop geldt vol = vol. In verband met de voorbereidingen sluit de inschrijving van deze workshop op 20 mei, wacht dus niet te lang!

En verder? O, er staan zoveel leuke dingen op stapel! Haken, breien, amigurumi, mochilla, nostalgia, fair isle, tante Zoet, en nog veel meer? Zegt dat je niets? Hou dan dit blog maar in de gaten, ik vertel jullie telkens meer!2 opmerkingen:

  1. Ooit,ooit...kom ik naar Arnemuiden op de dag van het festival. Ik kijk er al naar uit. Dit jaar kan ik niet van de partij zijn want er is een familiefeest gepland. Maar niet getreurd,... ooit!
    Fijne voorbereiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig hoor. Heb er nu al weer zin in..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...