Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 5 april 2018

Klaar !

Je kunt je nog zo goed voorbereiden, zoveel dingen regelen - toch blijft het spannend of alles op tijd geleverd wordt en alles gaat zoals je wilt. Zojuist vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats!
Vanmiddag hebben we onze stand in de Koepelhal in Tilburg alvast in gereedheid gebracht. Zoals we al vermoedden: 4 meter kraam is uiteraard veel te weinig 😊

Dus zoek je iets als je er staat en kun je het niet vinden: vraag er naar!


Met hulp van 2 deskundige mannen pakte ik de dozen uit. Ik duim maar dat ik het goede heb meegenomen!Hélemaal blij ben ik nu ik zeker weet dat vanaf morgen ook beide (originele!) Nostalgia-pakketten op voorraad zijn op de beurs, zowel de witte als de ecru-kleurige. (en ook bestellen in de webshop kan weer!!)Op zaterdagmiddag van 14.00 - 16.00 zijn Jolanda en Naomi zelf aanwezig in onze stand! Ze nemen de Nostalgia-dekens mee. Kom zeker langs, stand 54. En uiteraard krijg je zo'n leuke Arnemuiden-tas bij aanschaf van een pakket (en oja, je kunt bij ons pinnen!)

foto van Naomi Harreman.

We zijn er klaar voor! Denk ik 😉.
We hebben er in elk geval heel veel zin in.........
Nog even de outfit voor morgen klaarleggen:


(haha, ze zijn véél mooier!)

De winkel is morgen (vrijdag) gewoon open, maar op zaterdag zijn we een dagje gesloten!

Zie ik je op de Knit & Knot? Tot dan!

13 opmerkingen:

 1. Je ziet me zeker in Tilburg. Kijk er zo naar uit. Zo te zien ga je in dracht, wat leuk! Tot zaterdag. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga je echt in klederdracht, Jeanet? Gaaf! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot morgen! Kom zeker even bij je kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Ik ben er zaterdag aan de bloggerstafel. Kom zeker je kraam even bewonderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er zaterdag met 6 vriendinnen, kom zeker langs. Tot zaterdag. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh jeanette wat ontzettend leuk allemaal, ik wens je mooie dagen en dat je veel zal verkopen, misschien lukt het om te komen, groeten mia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zag er prachtig uit en respect om met die hitte daar zo ingepakt te staan. Het was leuk je weer te zien. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het was geweldig en zo leuk om je live te zien en even te spreken

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...