Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 30 november 2017

Young

Brrrrrrrrrr, wat is het koud en kil! Echt Sinterklaas-weer 😉. En wát een heerlijk brei-weer :-)
Nú is het de tijd om dikke shawls en kollen te dragen. Wil je er nog eentje die écht heel snel klaar is?


In één avond af! En ook een ideaal projectje voor beginners - kan niet mis gaan en een super effect!


Het superzachte garen is Lang Yarns Young (enne, jong zijn we allemaal nog!), een dikke draad van 100 % merino. Een streng van 150 gram = 45 meter en dat is voldoende voor een kol gebreid op naalden 20 (zoals hierboven afgebeeld) - of een luie-wijvensteek op nld 10.
Een streng kost 17,95


Het is ook geschikt voor woonkussens, brei dan op nld 12 - 15 voor een beetje gesloten effect.
Dit garen heb ik ook in onze webshop geplaatst. Er zijn 14 kleuren, waaronder ook een paar minder "jonge" 😁. Als je een streng bestelt krijg je een patronenboekje met 7 patronen gratis erbij.Afbeeldingsresultaat voor lang yarns youngGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...