Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 16 november 2017

Loodjes

Of het de laatste zijn weet ik niet, maar loodjes zijn het! Het is vandaag mega-stil in de winkel en dat geeft me de gelegenheid om weer aan de webshop te werken. Ik ben opgeleid als verpleegkundige, werk in een handwerkwinkel - dus zo'n webshop maken en vullen is wel een dingetje. Ik ben echter al een heel eind op pad.
Dat denk ik soms.......
......tot ik zie wat er allemaal nog in moet 😁
Afijn, het maakt ook niet uit. Nog een paar dagen en dan gaat-ie online. En elke keer komt er dan wat bij. Tenslotte moet ik het ook kunnen behappen! En misschien verwacht ik er wel teveel van 😉.


Het is onmogelijk om alles wat in de winkel ligt ook in een webshop te plaatsen. Dus begin ik met de bijzondere dingen, de meest gevraagde pakketjes en garens, de dingen waarin ik me probeer te onderscheiden (ai, dat wordt uiteraard steeds lastiger).

Wat wel leuk is: vrijwel alle mogelijke kleuren Unicat kan ik dan eens laten zien. Niet dat ze allemaal op voorraad zijn, maar alleen al laten zien op een hele lange rij. Daar word ik vrolijk van!De gewone dingen gaan natuurlijk ook gewoon door! Pakketjes klaar maken (want er wordt nu gewoon per mail besteld) en straks de naaimachines in het atelier verslepen voor de breiclub van vanavond!

****

Natuurlijk heb ik ook vandaag weer een leuk ideetje gevonden! Deze leuke Hulst-slinger komt van Kirsten van  Haak maar Raak. Je kunt het patroon rechtstreeks kopen via Haak maar Raak of via Ravelry. De Nederlandse beschrijving zit bij de download.Ik ga nog even loodjes rapen 😁.
6 opmerkingen:

 1. Jeanet, opgepast bij het oprapen...denk aan de rug 😊. Ben er zeker van dat die webshop dik in orde zal zijn en even leuk om winkelen als in jullie stenen huisje. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat er nu een webshop komt. Heel veel zakelijk succes ermee.

  Groetjes Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met de webshop. Ik hoop en wens dat het heel rendabel zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Een webshop.dat zal het uitzoeken van de Unikats een stuk makkelijker maken! Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het een idee om in de webshop een lijst neer te zetten van de soorten garens die je verkoopt? Dan hoeft niet alles in de webshop, voor de rest kunnen mensen naar de winkel of even mailen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, maar ook veel werk om een webshop te realiseren! Succes met de loodjes 😉.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...