Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 14 november 2017

Cadeautjes

Het is haf 5 en buiten wordt het al donker. Het is novemberig: donkere bewolking, motregen en een beetje somber buiten. Ik denk niet dat ik nog veel klanten zal zien vanmiddag, maar de toko moet uiteraard wel open blijven tot half 6. In de tussentijd zoek ik al vast wat leuke ideetjes op voor het blog. Ik moet oppassen dat ik niet verdwaal, van de ene site naar de andere; van het ene linkje naar de andere. Pinterest en Ravelry zijn best gevaarlijke websites...... ­čśë.

Deze kleine cadeau-zakjes zijn leuk om te maken! Je kunt er een klein cadeautje in verpakken, een geurzeepje in doen of als een slinger ter decoratie ophangen.Je kunt de gratis Engelse beschrijving downloaden via Ravelry. Het garen dat gebruikt is, is Scheepjes Secret Garden en er is gehaakt met nld 4
Meer over deze techniek vind je bij Little Doolally6 opmerkingen:

 1. Vast ook leuk met het restje Pailletten garen dat overgebleven is van je eerdere pompoenentip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, schattig zijn ze, ik had ze ook al voorbij zien komen :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt helemaal gelijk: je kunt je helemaal verliezen in Pinterest en Ravelry. Daar vind je zoveel leuke patronen en idee├źn.
  Deze zakjes zien er leuk uit voor een kleine gift met kerst.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk...jammer dat het geen nederlands patroontje is...

  Groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was inderdaad een grauwe grijze dag vol met miezerige regen. Wat een leuke cadeau zakjes. Wie weet maak ik ze nog voor de kerst met een kleinigheidje er in voor de kinderen en aanhang.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...