Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 17 november 2017

Rendier-lappenpop

Dit is schattig! Sascha heeft een nieuwe lappenpop-patroon uitgebracht: het Rendier.

Maak er een rood neusje op en Rudolf(je) is op tijd klaar voor Kerst. Het patroon van de grote versie en de baby kunnen zowel apart of samen besteld worden op Ravelry of via Etsy. De patronen zijn weer te koop in Engels en Nederlands.


De patroontjes zijn ook bij ons te koop in combinatie met het garen. 

4 opmerkingen:

 1. Weer super leuk bedacht door Sascha!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lappenrendieren zijn schattig. Leuk idee om de lappenpoppen met deze twee aan te vullen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...