Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 29 november 2017

Wolk

Het is een tijd geleden dat ik het had maar helaas vulde mijn hoofd zich de afgelopen week weer met een "wolk"van ruis. Ik kan het niet beter omschrijven, mijn oor lijkt vol watten te zitten die een ongelooflijk lawaai aan ruis produceren, orkaankracht in mijn hoofd. Geluiden van buiten vervormen, sommige geluiden kan ik bijna niet meer horen. Helaas is dat zo met stemmen, voetstappen en bijv. het geluid van de automotor (en da's niet heel praktisch dus). Andere geluiden maken de ruis in mijn hoofd harder en zo heb ik het idee dat ik de dag door ploeter, want ik word er doodmoe van. Net als van dat constante vage gevoel van misselijkheid. In het verleden eindigde zo'n periode met een enorme duizeligheidsaanval die uren duurde. Daar wacht ik nu dus maar op, blij vooruitzicht....
Een klein stemmetje in mijn hoofd fluistert af en toe: "en als die ruiswolk nu blijft.......?", dat probeer ik maar even te overstemmen met de gedachte dat het altijd - na een paar weken - over is gegaan.
Natuurlijk gaat alles gewoon door, tenslotte doen mijn handen en mijn hoofd het nog.


En ik heb nog een lange lijst van leuke handwerk-ideetjes waar ik uit putten kan, zoals deze lieve (Kerst-)kabouters van Liesbeth Braam. Je kunt het patroon hier downloaden (Ned en Eng). Er staan nog meer leuke ideetjes op Liesbeth's blog, zoals deze hoesjes voor bestek op de Kerst-dis (Eng).


11 opmerkingen:

 1. Ach, wat naar voor je. Sterkte!! en hopelijk gaat het snel weer over!
  Ik reageer bijna nooit, maar wil je bij deze even complimenteren met je blog. Ik word vaak blij van de mooie foto's en krijg weer nieuwe inspiratie.
  bedankt!

  groetjes en beterschap,
  van Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je "mijn" kerst kabouters hier vernoemt, dank je wel.
  Beterschap met "de wolk"
  Groetjes uit Canada

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel beterschap en hopelijk is het spoedig weer over, groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je veel sterkte en snelle en volledige beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap!
  En wat laat je toch weer leuke inspiratie zien!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ken je het boek "Onbesuisd" van Barbara Muller? Echt een aanrader!
  Er is ook een YouTube intervieuw met haar https://www.youtube.com/watch?v=L9XrEA_3MYk&t=51s

  Sterkte! En dankjewel voor je leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte hoor, hopelijk gaat het snel weg. Pas goed op jezelf hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend naar voor jou Jeanet dat het weer slecht gaat in jouw hoofd. Ik hoop van harte dat het gauw gaat afzakken.
  Ik vind de gnomes echt superschattig #
  Hartelijke groet, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste klant,
  Wat zijn uw financiële behoeften?
  We bieden start- en uitbreidingskapitaal voor bedrijven, projectfinanciering, kleine en grote franchise-investeringskapitaal en persoonlijke lening enz. Geen onderpand vereist, geen boetes voor vervroegde of late terugbetaling. Krijg vandaag direct korte en lange termijn kapitaalleningen.

  @2% lage rente
  Binnen 1 tot 10 jaar Duur of meer
  neem contact met ons op via e-mail: expertfundinginfo@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen