Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 20 november 2017

Muisje Milla

Tjonge, wat is het vroeg donker! Of misschien werd het wel niet helemaal licht vandaag. De druilerige regen past misschien helemaal bij November - heel vrolijk word ik er niet van. Terwijl ik vandaag wat administratie en bestellingen wegwerkte hoorde ik op de radio al de eerste Kerst-jingles. Mag van mij nog wel even wachten hoor....... het doet soms zo nep aan, al die opgeklopte vrolijkheid en gezelligheid - en het duurt toch nog even... Maar ook ik moet aan de bak want vrijdag is het Winterfair, en dan word ook ik geacht een winterse (Kerst-)etalage te hebben. Ik voorzie een stress-momentje deze week...... ­čśë.


Foto's en ontwerp: My Krissie Dolls.

Dit schattige muisje Milla is het nieuwste ontwerp van Krissie Dolls, wat een lieverd! Je kunt het Nederlandstalige patroon hier kopen. Milla is gehaakt van sokkewol, maar andere garens zijn zeker ook mogelijk.
Het winterse truitje is gebreid maar op de beschrijving vind je ook een gehaakt patroontje. 
4 opmerkingen:

 1. Inderdaad een donkere dag vandaag.
  Goed handwerkweer.
  Wat een leuke tip geef je ons weer.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerdje zo schattig
  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...