Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 2 november 2017

Winters

Wat lijkt het winters he, nu de avonden zo vroeg vallen. Voor we het weten is het December....
Als je graag iets voor Kerst haakt moet je nu wel gaan beginnen. 

Rudolf Rendier

Deze lieve Rudolf bijvoorbeeld, een patroon van KrissieDolls (Nederlands patroon). Deze is gemaakt van sokkenwol, maar als je liever ander garen kiest kan dat natuurlijk ook.
Ook dit lieve Kerstmeisje komt van Krissiedolls.

Kerstmeisje Krissie

(en van mij mag het best gaan sneeuwen 😉)


3 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze schattig zo samen.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, daar verheug ik me zo op, sneeuw en Kerst....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn dochter en ik waren vrijdag in de winkel! Wat een zaligheid! Het voelen van de wolletjes, de prachtige voorbeelden,...Lieve Jaenet, ik heb ervan genoten. Tijdens ons verblijf in Zeeland de zachte bolletjes verschillende keren door mijn handen laten gaan. Heerlijk! Nu thuis de naalden 20 alvast klaargelegd. Straks bij de kachel heerlijk breien. Ik deed mezelf al een kerstgeschenk cadeau... superzachte alpacawol! Hadden we hier in Vlaanderen maar zo'n grot van Ali Baba...

  BeantwoordenVerwijderen