zaterdag 11 november 2017

Feestje

Wat een feestje was het vanmiddag! Jolanda en Naomi waren vandaag bij ons en ze hadden tassen vol met projectjes meegenomen. We begonnen de middag met een klein boeken-feestje en daar hoor taart bij. Het Durable boekje vliegt namelijk de deur uit!
Eigenlijk was de grote tafel in de winkel te klein om alles te laten zien. Het was de hele middag heel druk en onder het genot van een bakje koffie en thee met een lekker stuk taart werd de hele middag verteld over de verschillende haakprojecten. Al die tijd waren de dames onvermoeibaar bezig om alle vragen van klanten en passanten te beantwoorden, ze hebben geen stoel gezien. Ik was zo druk in de weer dat ik niet eens in de gelegenheid was om foto's te nemen... Ik leen dan ook maar even de foto van Jolanda en Naomi om nog een keer de Nostalgia (het nieuwe CAL-project van 2018) te laten zijn, want dit prachtige project kreeg heel veel enthousiaste reacties.


Zodra er meer over deze CAL bekend wordt en er pakketten besteld kunnen worden blog ik uiteraard nog een keer! Hij is in elk geval echt prachtig - stay Tuned. Meer infotmatie kun je straks ook weer vinden op Haakplein.

Het was al heel laat en bijna donker toen de winkel sloot. Jolanda en Naomi, heel hartelijk dank voor jullie komst - ik vond het een Feestje!8 opmerkingen:

 1. Het was echt een FEEST! Bedankt voor de gastvrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende deken natuurlijk ga ik weer mee doen.
  Wat was het gezellig Jeanet en lekker druk
  Groetjes Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zo'n mooie taart durf je toch niet aan te snijden? En wat een prachtige deken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag en de Nostalgia is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi is deze ook weer, maar ik heb de Scheepjes Cal nog niet eens af, en de Visserstruiendeken ook nog niet. Nee, niet aan een volgende beginnen, al is hij nog zo mooi...
  Fijne zondag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er gezellig uit. Met een gave taart die vast heerlijk was. De nieuwe CAL-deken is prachtig. Ook een beetje terug in de tijd, maar met een moderne twist.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was de taart van de bakker naast jullie.. Superleuk zeg!En de CAL is smullen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig verslag weer. Als ik zo de foto's zie komt er al weer een project bij op mijn enorme to-do lijst :-D

  BeantwoordenVerwijderen