Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 11 november 2017

Feestje

Wat een feestje was het vanmiddag! Jolanda en Naomi waren vandaag bij ons en ze hadden tassen vol met projectjes meegenomen. We begonnen de middag met een klein boeken-feestje en daar hoor taart bij. Het Durable boekje vliegt namelijk de deur uit!
Eigenlijk was de grote tafel in de winkel te klein om alles te laten zien. Het was de hele middag heel druk en onder het genot van een bakje koffie en thee met een lekker stuk taart werd de hele middag verteld over de verschillende haakprojecten. Al die tijd waren de dames onvermoeibaar bezig om alle vragen van klanten en passanten te beantwoorden, ze hebben geen stoel gezien. Ik was zo druk in de weer dat ik niet eens in de gelegenheid was om foto's te nemen... Ik leen dan ook maar even de foto van Jolanda en Naomi om nog een keer de Nostalgia (het nieuwe CAL-project van 2018) te laten zijn, want dit prachtige project kreeg heel veel enthousiaste reacties.


Zodra er meer over deze CAL bekend wordt en er pakketten besteld kunnen worden blog ik uiteraard nog een keer! Hij is in elk geval echt prachtig - stay Tuned. Meer infotmatie kun je straks ook weer vinden op Haakplein.

Het was al heel laat en bijna donker toen de winkel sloot. Jolanda en Naomi, heel hartelijk dank voor jullie komst - ik vond het een Feestje!8 opmerkingen:

 1. Het was echt een FEEST! Bedankt voor de gastvrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende deken natuurlijk ga ik weer mee doen.
  Wat was het gezellig Jeanet en lekker druk
  Groetjes Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zo'n mooie taart durf je toch niet aan te snijden? En wat een prachtige deken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag en de Nostalgia is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi is deze ook weer, maar ik heb de Scheepjes Cal nog niet eens af, en de Visserstruiendeken ook nog niet. Nee, niet aan een volgende beginnen, al is hij nog zo mooi...
  Fijne zondag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er gezellig uit. Met een gave taart die vast heerlijk was. De nieuwe CAL-deken is prachtig. Ook een beetje terug in de tijd, maar met een moderne twist.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was de taart van de bakker naast jullie.. Superleuk zeg!En de CAL is smullen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig verslag weer. Als ik zo de foto's zie komt er al weer een project bij op mijn enorme to-do lijst :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...