Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 9 november 2017

Amore Cashmere

Weet je nog dat ik blogde over het garen Amore van Borgo de' Pazzi? Lees het nog maar eens na! In onze wolkast ligt nu ook een nieuwe variant, nl Amore Cashmere. Yep, net zo verleidelijk als de naam doet vermoeden.


Dit heerlijke garen bestaat uit 55% merino wol, 20% cashmere, 25% polyamide en heeft 152 meter op een bolletje van 50 gram (€ 5,75) Het is verkrijgbaar in 7 kleuren. (let op, de voorlaatste kleur is heel donkerblauw, de laatste zwart). Op het etiket staat breien op 4,5 - 5 maar dat is op zijn "Italiaans", nogal los. Ik denk dat nld 4 geschikter is, voor haken misschien iets grotere naald.

Er is een leuk model gemaakt met dit garen, een kant-achtige baktus die de naam Cat's Eye kreeg, en het patroontje doet inderdaad denken aan kattenogen:De baktus is gebreid met 2 x 50 gram in contrasterende kleuren (no 3 en 5 van de bovenste foto).

Afbeeldingsresultaat voor borgo de pazzi amore cashmere Borgo de pazzi Amore Cashmere Antraciet grijs / zwart 05

Je krijgt het (Nederlandse) patroonje gratis bij een bestelling van 4 bolletjes, bestellen kan per mail of even bellen naar 0118-602300 (onder openingestijden 😁).Nog even kijken hoe zo'n recycle-bolletje wordt gemaakt? Kijk eens hier:

3 opmerkingen:

 1. Mooi. Jeannet is het een idee als je wat sint en kerstcadeautjes samenstelt? Wat pakketjes zodat het makkelijk is aan te geven op een verlanglijstje. Gewoon een linkje doorgeven en men kan bestellen? Je hebt toch vaak garen waar je een patroon bijkrijgt? Het is maar een ideetje en wie weet wat het oplevert?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verkoop je het patroon ook? Heb nog garen liggen van jou wat ik vorig jaar bij je kocht .
  Deze is wel erg leuk.
  Gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig garen in super mooie kleuren.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...