Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 2 maart 2016

Zigzag

Zo, ik ben er weer....... Fijn dat ik sommige dingen zie aankomen :-)
Ik zal jullie de details besparen, gisteren maar gauw vergeten. Brom is weg (op een ieniemienie ruisje na), ik hoor weer wat! De prijs was een akelige-dag-van-de-kook maar nu weer snel wat bijwerken.
Zo kan het zijn, met ups en downs. Zigzaggend tussen goede en mindere dagen. Uiteraard hoop ik dat het volgende dipje even op zich laat wachten.

Deze sjaal is bijzonder! Gebreid met 2 bollen verloopgaren (kan dezelfde kleur zijn, maar op een andere plaats in de kleurenvolgorde). Hier is Noro Taiyo 4 Ply gebruikt (150 gram), maar elk langzaam verloopgaren kan gebruikt worden.


De beschrijving vind je op dit blog Knitting and so on. Het is in het Engels, maar met schema's. In de tekst vind je ook links naar filmpjes over de kleurwissel.


Prachtig met dit garen van Noro! Deze komt nog wel eens op mijn to-do-lijstje. 
Maar nu eerst mailbox doorspitten, zomergarens in de kast leggen (véél is er binnen gekomen), pakjes op de post doen. Tot later of tot in de winkel :-)

7 opmerkingen:

  1. Fijn dat je ook deze "storm" weer hebt doorstaan!
    Prachtig, deze zigzag-sjaal!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig dat de aanval voorbij is! Hopelijk blijft het nu weer heeeeel lang weg!
    Deze sjaal is wel heel mooi! Meteen maar bij mijn favorieten gezet ;-). Toevallig ben ik net met mijn Noro uit de voorraad aan het breien. Misschien heb ik genoeg over voor deze sjaal.
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke sjaal en een knap idee om de 2 kleuren zo te verwerken.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk motief, met die zigzag in het midden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Brrr altijd fijn dat het weer over is. Hopelijk blijft het nu lang weg.

    BeantwoordenVerwijderen