Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 11 maart 2016

Elsa

Is je (klein-)dochter helemaal weg van "Frozen"? Wil ze alleen nog maar Elsa zijn?? Dan is dit idee misschien iets voor jou!


Zo'n geweldige kroon-met-vlecht is het dan helemaal! Het idee komt van Over the Apple Tree, het patroon is gratis (Engels). Er staan een heleboel foto's op het blog, dat kan niet misgaan! Succes verzekerd :-). En voor Prinses Anna kun je ook een leuke muts vinden, klik hier.

Crochet Elsa Crown With Hair, free pattern >> Over The Apple Tree

Foto's en idee: Over The Apple Tree

Zeker de moeite om verder te kijken op dit blog, er staan ook heerlijk recepten op :-)

2 opmerkingen:

  1. Oh die is geweldig! Ben nu bezig met de Mochilatas van Frozen voor mijn achternichtje die volgende week 4 jaar wordt, dus deze kroon met vlecht komt daar zeker bij!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...