Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 31 maart 2016

Inner Circles

Annelies (Vicarno) heeft weer een prachtig nieuw ontwerp van een zomerse omslagdoek. Ik vind 'm prachtig! Hij kreeg de naam Inner Circles:


Inner Circles Shawl Annelies Baes Vicarno

Het patroon bestaat uit losse cirkeltjes die aan elkaar worden gehaakt met lossen. Je kunt het Nederlandse patroon hier bestellen. Hel leuke van dit patroon is dat je eindeloos kunt variëren met garen en kleuren, want dit is hetzelfde patroon (gehaakt door Ans):Hier is 300 gram Invicta Colour gebruikt (verschillende kleuren), maar restjes sokkenwol kan natuurlijk ook! De lossen die bij het originele ontwerp de cirkels verbinden zijn hier in de kleur van de cirkels gehaakt zodat een bloem-effect ontstaat.
De omslagdoek is lekker groot, maar je kunt het formaat makkelijk aanpassen aan je wensen!


Het losse patroon kun je rechtstreeks kopen bij Vicarno.com3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...