Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 15 maart 2016

Zwaluw?

H´m, vandaag gaat dat zwaluwen-spreekwoord wel op. Als het zonnetje verdwijnt (vanmorgen scheen het hier nog uitbundig), dan is het wel even geniepig koud! Heerlijk weer om te haken en breien, toch? Die Lente komt toch wel.....

Dus gaan we ons lekker op de bank installeren met een handwerkje, mokje thee erbij en wachten op de Lente/Zwaluwen.
Is dit geen superleuk idee? Je vindt het bij Haak maar Raak
Ook leuk om weg te geven (gevuld met paaseitjes??)


Kijk zeker even verder bij Haak maar Raak, je vindt er hele leuke Nederlandse patronen!


3 opmerkingen:

  1. O, leuk! Begin er morgen gelijk aan. Dan heb ik op de valreep toch nog een gezellig cadeautje voor de paasdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel grappig hoor. Fijne dag. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...