Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 25 maart 2016

Bloemetjes

Het duurt lang, maar onmiskenbaar komt het voorjaar zijn intrede doen. Ik kijk er naar uit! Na de regen komt echt de zonneschijn weer - hier in het uiterste zuidwesten lacht het stralende zonnetje ons al toe en worden de wolken al weggeblazen. Dit ideetje vol met bloemen past daar prima bij!


Gevonden op dit blog. De maakster noemt het een "Blanket in Bloom", maar je kunt er natuurlijk ook een omslagdoek of zelfs een tuniekje van maken (gebruik je fantasie!).

De beschrijving (schema met veel foto's) vind je hier. Eindeloos veel mogelijkheden met verschillende garens. Je kunt eerst alle bloemetjes haken, en pas op het eind met de lossen aan elkaar ("join-as-you-go").


Voor de komende dagen ga ik een kleine blog-pauze inlassen. De Menière speelt enorm op de laatste weken en ik heb alle energie nodig om zo lang mogelijk op de been te blijven. Uiteraard is de winkel vandaag en morgen nog open. Dinsdag meld ik me weer op dit blog.

Hele fijne Paasdagen gewenst!

12 opmerkingen:

 1. Ook fijne Paasdagen en doe het dan maar wat rustiger allemaal. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och arme jij dat is toch ook een rotziekte. Beterschap!!!

  Ik wens je fijne paasdagen en hoop dat je een beetje tot rust kunt komen.

  Groetjes, Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie paasdagen en sterkte, tot volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even lekker bij komen Jeanet, ik hoop op Goede Paasdagen met een beetje zon..hier kwam hij pas in de namiddag voor de dag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even lekker bij komen Jeanet, ik hoop op Goede Paasdagen met een beetje zon..hier kwam hij pas in de namiddag voor de dag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne dagen en rustigjes aan...breekt het lijntje niet ;) Doen hoor! Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat toch akelig, zo'n energie slurpende ziekte. En dan gaat het nog niet eens over de andere klachten die je door de menière hebt. Sterkte ermee Jeanet!! Ik hoop dat jullie nog zon hebben dit Paasweekend en dat je lekker kan bijkomen!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gek op bloemen en deze is ook erg mooi.. vooral die zachte kleurtjes.. prachtig.
  vrolijke paasdagen.

  lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi met die bloemetjes. Fijne Pasen en beterschap hoor.
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk de bloemetjes met al die kleurtjes! Fijne paasdagen en neem wat rust Jeanet, luister naar je lichaam en geef wat het vraagt, makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij vrouwen moeten leren om meer tijd hiervoor te nemen, ook ik.
  Beterschap! Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi do have a written pattern for the flower blanket please

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...