Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 9 maart 2016

Lily & Samuel

O, wat blogde ik al vaak over deze lieve knuffels van Mary Jane's Tearoom. Ze zijn zo lief en doddig!
Dit zijn Lily en Samuel, 2 schattige konijntjes in lente-kleurtjes.
2 Knitting Pattern Deal/ LILY & SAMUEL...Spring Baby Bunnies/ Rabbits/ Pdf Toy Knitting Patterns/ INSTANT Download
Je kunt de Engelstalige patroontjes kopen via Etsy. De knuffels worden op 2 naalden gebreid en dan in elkaar genaaid/gemaasd. Het patroon is uitgebreid en er staan veel foto's bij (met een vertaallijst is het echt goed te doen!). Alle andere patronen van Mary Jane's Tearoom vind je hier op een rij bij Etsy of Ravelry. Je kunt ook bundels met patronen kopen die dan wat voordeliger zijn.

Vind je Engelse patronen lastig? Op de Nederlandse Breidagen (22 en 23 april) kun je een workshop volgen! Klik hier voor meer informatie!(foto´s en ontwerpen: Mary Jane´s Tearoom)

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...