Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 10 maart 2016

Kriebels

Het begint nu toch echt een beetje te kriebelen, het zit in de lucht! De vogels weten het ook en gelukkig doet de zon vandaag ook mee: de lente is in aantocht.


Jacobus is er in elk geval helemaal klaar voor: hij klimt in de takken voor de Voorjaar Sfeerdagen.
De zon schijnt op de toren, de lucht is blauw..... we hebben er zin in :-)


En wat te denken van deze speciale Unicat-kleur in lente-tintjes? De kleur is eenmalig en op = op.


Om helemaal in de stemming te komen: deze schattige eierwarmertjes wil je toch zeker maken?
Ik vond ze bij Atelier Valerie. Het oorspronkelijke patroon komt van Handmade by Jolanda.


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk om Pasen en de lente zo jouw blog binnen te zien komen. Wat een leuke versiering in de takken. De unicatkleuren zijn prachtig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief van je om de paasmutsjes even in de kijker te zetten ...
    Geniet van de zonnestraaltjes ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...