Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

zaterdag 19 maart 2016

Springtime!

Een nieuwe lente, een nieuwe voorraad prachtige kleurtjes Unicat!
Ik was verrast door de vroegere levering van mijn bestelling, ik laat jullie even mee-genieten:


Met ouwe-gouwe én frisse lente kleurtjes! En je weet het: wie het eerst komt, het eerst maalt!


Bestellen van een kleur mag altijd (mail naar jaffari@zeelandnet.nl), maar hou er rekening mee dat de levertijd kan oplopen tot wel 4 weken. 
Een bol kost 24,95 en onder het  label Unicat vind je heel veel links naar ideeën en patronen.Dit weekend begint de Lente officieel. Volgens de Iraanse kalender wordt dan het nieuwe jaar begonnen. We wensen jullie dan (nogmaals) een heel fijn Now Roez, Nieuwjaar!


3 opmerkingen:

 1. Voor jullie ook een heel fijn Now Roez,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
  Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een gelukkig en goed nieuwjaar voor jullie. Wat een heerlijke kleurenpracht weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...