Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 23 maart 2016

Krokodilletje

Uiteraard heb je vast al een lappenpop van Sascha gehaakt! Naast het leuk boek (dat niet aan te slepen is) zijn er ook enkele patronen gemaakt die niet in het boek staan van mimi-popjes. Dit is de nieuwste: een doddig mini-krokodilletje!


Ans maakt voor onze winkel ook al een mini-versie, hieronder gehaakt van Softfun Aquarel, je hebt maar 1 bolletje nodig voor dit knuffeltje. Maar ook andere garens kun je gebruiken:Je kunt het losse patroon kopen via Ravelry of Etsy. Bij ons zijn pakketjes te koop (patroon, garen, oogjes) voor € 7,95.

Baby Crocodile Mini Ragdoll crochet amigurumi pdf pattern


1 opmerking:

  1. Schattige mini krokodil. Gehaakt met dit nieuwe garen krijgt hij eeen wat zachtere uitstraling.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...