Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 7 maart 2016

Voorjaar Sfeerdagen

Maartse buien vandaag! Vanmorgen was het zelfs eventjes wit. Maar tussen de koude buien schijnt gelukkig de zon die al best een beetje kracht heeft. Tijd om het lente-gevoel een beetje op te vijzelen! Samen met andere winkeliers houden we aan het eind van de week Voorjaar Sfeerdagen, kom je heerlijk lente proeven?


We hebben geen gigantisch winkelbestand in Arnemuiden, maar vanaf donderdag kun je bij de genoemde winkels je hart ophalen. Even een klein voorproefje:

 

Bij Sjokadoo kun je je hart ophalen aan té lekkere paaseitjes (naast al die andere lekkernijen). Er zijn weer heel veel nieuwe dingen in de winkel te vinden. Ik probeerde van de week de heerlijke Marocco mint en de Sweet Chili Chai, aanraders!

We snoepen wat af hier, want we hebben nóg een snoepwinkeltje in de straat. Bij het Oude Toonkamertje kun je terecht voor heerlijk ouderwets snoepgoed en leuke Zeeuwse souvenirs.


Bij RMU-mode kun je terecht voor de nieuwe Lente-collectie in damesmode. Op vrijdag wordt er 3 x een modeshow gegeven om 14.00, 16.00 en 19.00 uur, de schoenen en tassen komen van Walky.Kom je op Vrijdag, dan moet je zeker even binnenlopen bij MozArtE. Laat je informeren over de prachtige mozaïeken die Els maakt, de workshops die ze geeft of ga thuis zelf aan de slag! Op de doe-het-zelf pakketjes krijg je 10% korting. 


Voor het échte groene lente-gevoel kun je terecht bij o.a. Chique en Simpel op de Markt. Bij Chique & simpel kunt u terecht voor leuke decoratie artikelen en bloemdecoraties, in de winkel is een gezellige voorjaarssfeer, kom genieten van het ontluikend voorjaars groen.

 

Nog meer voorjaar kun je vinden bij De Lelie (voor een klein dorp hebben we heerlijk veel bloemen en snoepgoed!!).


En last but not least kun je bij ons kennis maken met de eerste voorjaarsgarens en kom je heerlijk ideeën opdoen voor de lente. Deze week zal ik nog een paar leuke lente-ideeën geven!
In elk geval is er een heerlijke stapel unicat binnen gekomen, de eerste frisse lentekleurtjes zitten erbij. 

Nog veel meer voorjaarsideeën vind je op mijn blog terug onder het label Lente .

Let op: a.s. woensdag 9 maart is de winkel gesloten i.v.m. Biddag!
  

4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig ziet het eruit, veel plezier met deze lente dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er allemaal aantrekkelijk uit! Veel plezier en gezelligheid gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waat een gezelligheid. Jammer dat ik zo ver weg woon, want anders kwam ik zeker sfeer proeven en mooie dingen kopen.

  Veel plezier en goede verkoop, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En vergeet niet de boerenzakdoeken van prima kwaliteit bij Het Oude Toonkamertje, ze hebben de vorige maand heel nuttig dienst gedaan bij mijn heel erg verkouden echtgenoot, die geen papieren vervangers wil gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...