Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 10 maart 2016

Sterling

Wow! Dit is weer een hele mooie......
Het is een nieuw-vers-van-de-pers-patroon van Monique Boonstra. Wat een plaatje!
Dit patroon kreeg de naam Sterling:



Deze lange, rechte sjaal kun je op verschillende manieren dragen en is ook geschikt voor beginners van kant-breien. Je kunt het Nederlandse patroon bestellen via Ravelry waar je nog meer mooie foto's vindt (of via de website Kantwerk.nl. )
Voor de sjaal in het formaat 40 x 200 cm heb je ca. 700 meter kant-garen nodig, maar het patroon is ook aan te passen aan je wensen. 
Kijk zeker nog even verder op de website van Kantwerk voor nog meer prachtige patronen!

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Maar dat ben ik van Monique gewend ;). In het najaar heb ik meegedaan aan een heel gezellige KAL van haar, voor de R/each. Sindsdien gebruik ik een leesbrilletje.... soms word je met de neus op de feiten geduwd op een heel charmante manier.
    Bedankt voor de tip Jeanette!

    BeantwoordenVerwijderen