Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 2 januari 2016

Voornemens.....

Zooooo, daar ben ik weer! Dat was best knap van me, om zo lang niet te bloggen :-)
Allereerst wens ik jullie al het Goede voor 2016. Gezondheid, geluk, voorspoed, vriendschap, creativiteit en nog veel meer.


Het was best lastig, vrije dagen.... met zeeën van tijd wist ik opeens niet meer hoe dat moest: genieten van "vrij". Mijn hoofd zat vol met plannen, maar niets werd concreet. Hoe complex kun je zijn? Tegen de tijd dat ik gewend was aan rust en warme koffie zat het er al weer op. En vandaag begonnen we alweer. Ergens in de boekhoud-kunde staat dat je moet balansen en moet tellen wat er in je toko ligt. Ik snap het nut, theoretisch. De praktijk is weerbarstig: de losse bollen wol vliegen door de winkel en ik ben nog maar halverwege. Crime! Wat een start....

Gisteren voorzag ik dit al, dus maakte ik van de gelegenheid gebruik (iedereen lag nog op één oor) om de kerstversieringen op te ruimen. De mistletoe was verdord, de kerstboom begon zijn naalden te verliezen. Ik pakte de doos met de vloeipapiertjes en mijmerde wat... De papiertjes zijn vergeeld en gevlekt, net zo oud als de meeste ballen uit de boom (zo'n jaar of 50?). Eén keer per jaar pakken we ze voorzichtig uit en na 2 weken weer in. Wat kan er veel gebeuren in een jaar.......


Wat zal er gebeurd zijn als we de papiertjes weer gaan uitpakken? Een heel jaar voor ons! Bijzondere voornemens voor het nieuwe jaar heb ik niet. Speciale wensen heb ik ook al niet. Dat afvallen wordt toch niets en die reis naar Rome wil ik al 30 jaar, dus daar kan nog wel 30 jaar bij. En verder gebeurt er zo veel om ons heen waar we geen invloed op hebben - daar hoef ik geen voornemens om heen te breien. Ik neem me elk jaar voor om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en mezelf (daar valt nog wel wat aan te verbeteren). Ik ga ook dit jaar weer veel leuke ideeën opzoeken, bloggen, vertellen hoe leuk handwerken is. Misschien zie ik jullie wel allemaal een keer in levende lijve :-)

We gaan in elk geval van start met héle leuke dingen, ideeën en projecten. Kijk maandag zéker even op mijn blog, dan hebben we iets unieks voor jullie in petto!


Héél even geduld nog!27 opmerkingen:

 1. Ook voor jou en je gezin de beste wensen voor 2016! Jeannet! Hoop je toch eens in levende lijve te bezoeken. Met een ding in je blog ben ik het niet eens! Rome uitstellen: niet doen! Voor je het weet, kun je het niet meer! Ik spreek uit ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, vroeger wou ik in mijn uppie, maar nu wil ik dat wel met mijn hele gezin beleven, dus maal 4! Dan moet ik nog heel, heel veel bolletjes wol verkopen.... Maar dromen mag toch?

   Verwijderen
 2. Voor jou en je geliefden ook een gezond en gelukkig nieuw jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jullie de beste wensen. Ook ik hoop nog eens in je winkeltje te komen. Tot dan geniet ik elke dag van je blog en je tips voor patroontjes.
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor jou een goed 2016 en kom zeker nog eens naar je winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel gezondheid geluk en misschien meer tijd??nee want ik denk dat je die toch niet aan jezelf zou betseden maar aan je geweldige blog..waarvoor ik je van harte dank......zoveel inspiratie.......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je veel creativiteit in 2016. Denk aan je gezondheid. Ik geniet van je blog, misschien kom ik nog eens langs ..... al is het best wel ver. Misschien weer een vakantie in Zeeland ?? Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een gezongd en liefdevol en creatief jaar wens ik je toe,tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij ook de beste wensen voor het komend jaar!
  En logisch dat je eerst moest 'aarden'
  Elk mens heeft zo z'n tijd nodig waar niks moet, dus ook jij ;)
  Ik hoop dat je weer genoeg bijgetankt ben.
  Je maakt me wel supernieuwsgierig naar maandag, ik zie namelijk een klein stukje unicat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een gezond en goed 2016 wens ik jullie. Ben benieuwd wat je maandag gaat posten. Volg je altijd, zo leuk om jouw blog te lezen. Groetjes Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook voor jullie veel geluk en gezondheid!
  Ik heb eindelijk mijn Zoutelandse sokken afgebreid; ze moesten met mijn dochter mee terug naar Engeland, dus er moest werk van gemaakt worden. Ze vond ze zeer geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alle Goeds ook voor jou en je gezin. We zien wel wat de toekomst brengt. Geniet van elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook voor jou de beste wensen voor een goed, gelukkig en creatief 2016. Succes bij het balansen. Ik geniet van al je ideetjes hier op jouw blog en de mooie garens die je laat zien!
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha Jeanet, ik heb je gemist!!! Fijn dat je er weer bent met je blogberichten!! Ik hoop dat dat balansen goed komt! Zowel voor de winkel als voor jezelf ^_^.
  En je maakt ons natuurlijk nieuwsgierig naar wat de verrassing is. Ik wacht het af!!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jeanet ook voor jou, en je gezin een gezond en gelukkig 2016. Geniet iedere dag van je blog en de ideeën, die je op het wereldwijde web vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Jeanet, ook voor jullie de beste wensen voor 2016, met veel inspiratie, geluk en vooral een goede gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goedemorgen Jeanet,
  Ook voor jou en je gezin de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik ben heel erg benieuwd en zal je blog in de gaten houden ;-). Fijne zondag.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja, ik miste je al. Ja, wat zal 2016 brengen???? Ik wens jou en je geliefden in ieder geval heel veel goeds en dank voor je fijne blogjes iedere keer. Lieve groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik hoop je dit jaar in het 'echt' te zien :-) Je blogs, patronen, reallife allemaal heel mooi en gezellig. Voor allen die je lief zijn het allerbeste.
  '

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ook voor jullie het allerallerbeste Jeanet voor 2016, een goed evenwichtig maar toch vruchtbaar jaar op gebied van wolletjes, patroontjes, ideetjes, gezin, liefde, geluk en vooral ook gezondheid. En ja, we komen vast nog wel eens langs in Arnemuiden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alle goeds voor 2016 gewenst. Het is altijd fijn om je blog te lezen. Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wens je graag een gelukkig, gezond en creatief 2016 Jeanet!
  En probeer voldoende op jezelf te letten en aan de balans te denken.

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een heel gelukkig en gezond 2016 voor jullie allemaal ♥
  Je zal me gauw weer zien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ook voor jullie een goed en creatief 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ook voor jullie een goed en creatief 2016.

  BeantwoordenVerwijderen