Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 30 januari 2016

Voor de baby

Deze week stuurde Jolanda me deze foto van leuke babyslofjes, gemaakt van een restje sokkenwol (Arne & Carlos). Wat een lieve slofjes!


Het patroontje is van Juffrouw Ooievaar en je vindt het hier. Duik in je restjesbak en je maakt ze in een mum van tijd.8 opmerkingen:

 1. Wat een liefjes!! Ik heb nog een achterstallig babie-cadeautje te maken, dus is dit een geweldig idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je mijn blog noemt, ik heb je vaker patroontjes zien noemen van andere blogsters. Nooit verwacht dat mij ook een keer die eer zou toekomen. Super bedankt erg lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke sokjes, dit patroon maakte ik nog niet, zeker nog eens proberen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...