Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 30 januari 2016

Voor de baby

Deze week stuurde Jolanda me deze foto van leuke babyslofjes, gemaakt van een restje sokkenwol (Arne & Carlos). Wat een lieve slofjes!


Het patroontje is van Juffrouw Ooievaar en je vindt het hier. Duik in je restjesbak en je maakt ze in een mum van tijd.8 opmerkingen:

 1. Wat een liefjes!! Ik heb nog een achterstallig babie-cadeautje te maken, dus is dit een geweldig idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je mijn blog noemt, ik heb je vaker patroontjes zien noemen van andere blogsters. Nooit verwacht dat mij ook een keer die eer zou toekomen. Super bedankt erg lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke sokjes, dit patroon maakte ik nog niet, zeker nog eens proberen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen