Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 25 januari 2016

Bas

De website van Kristel Krukkert is vernieuwd! Nog makkelijker Nederlandstalige patroontjes kopen, en alle boekjes op een rij! Om dit te vieren geeft Kristel deze maand het patroon van deze lieve beer Bas gratis als download.
Wat een lieverd, deze feestelijke Bas. Je vind het patroon hier. (en na deze maand is het patroon gewoon los te koop, net als die vele andere lieve knuffels).
Helemaal leuk: vanaf 15 maart komt het boekje met cijfers uit. De patronen zijn al wel los te koop. Geweldig voor in de klas!!


1 opmerking:

  1. Dank je wel voor de reminder! Vorige week was haar site overbelast, en ik kon ik het niet downloaden.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen