Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 25 januari 2016

Bas

De website van Kristel Krukkert is vernieuwd! Nog makkelijker Nederlandstalige patroontjes kopen, en alle boekjes op een rij! Om dit te vieren geeft Kristel deze maand het patroon van deze lieve beer Bas gratis als download.
Wat een lieverd, deze feestelijke Bas. Je vind het patroon hier. (en na deze maand is het patroon gewoon los te koop, net als die vele andere lieve knuffels).
Helemaal leuk: vanaf 15 maart komt het boekje met cijfers uit. De patronen zijn al wel los te koop. Geweldig voor in de klas!!


1 opmerking:

  1. Dank je wel voor de reminder! Vorige week was haar site overbelast, en ik kon ik het niet downloaden.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...