Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 19 januari 2016

Het begin........

Terwijl Helga van Leur vertelt hoe koud het is (en wat rijp is....), terwijl het Noorden langzamerhand schaatskoorts krijgt en maar hier amper een slootje dicht ligt, kom ik met de eerste lente kleurtjes!
Catania komt maar liefst met 11 nieuwe kleurtjes en het ruikt naar voorjaar - echt, het begin is er!


Mooie zachte, lieve lentekleurtjes. En wat ook belangrijk is: er gaat géén kleurtje uit de collectie...


nog één boeketje dan:

en je kan het echt al zien aan de dagen - het is écht al langer licht en niet meer pikkedonker als ik de deur van de winkel sluit. Het begin is er....... :-)


2 opmerkingen:

  1. Het is net een doos snoepjes. Zo leuk. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke aanvulling op de andere Catania-kleuren. Ze geven echt eeen beetje het lentegevoel.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...