Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 19 januari 2016

Dino's

Over de ontwerpen van Heidi Bears blogde ik al vaak. Er is een nieuw patroon uit, het 20e patroon gebaseerd op de 'African Flower'. Dit maal is het weer een dinosaurus, nl Plod, een Triceratops (voor de liefhebbers).

Plod the African Flower Triceratops
Het patroon (Engels maar met heel veel foto's) is te koop via Etsy of Ravelry. Is natuurlijk prachtig met zijn vriendjes Puff

en (voor de Lord of the Ringliefhebbers) Smaug


3 opmerkingen:

 1. Weer een prachtig patroon. Dank je vor de tip.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatjes! Deze moet ik maken voor mn zoontje (ja hoor, ik bedoel eigenlijk voor mezelf!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Netty van den Heuvel8 mei 2018 om 11:54

  Hoi, zijn de dino's niet in de vertaling nederlands te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...