Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 14 januari 2016

Knettergek!

Soms word ik knettergek van mezelf.......
Altijd maar bezig met leuke patroontjes, zelden tijd om ze te maken. Zoveel willen doen....
Maar gelukkig kan ik bloggen - ik troost me met het feit dat er vast wel ergens een lezer is die het een keer gaat maken. Dus bij deze: weer een leuke muts. Konden we wel eens nodig hebben de komende dagen.

Dit vind ik echt heel erg leuk! Een nieuw patroon van een een beanie-muts gevonden op Ravelry. Patroon is te koop in het Engels (met schema). 

Het ontwerp is een zusje van De Kaul cowl, waarvan je het patroon ook op Ravelry kunt kopen.


Dit vráágt toch om gebreid te worden?


O, knettergek word ik!5 opmerkingen:

 1. O Jeanet, jij houdt zoveel mensen aan het werk met dingen die jij leuk vindt, maar waar je zelf jammer genoeg niet aan toe komt.Maar wees ervan overtuigd, al jouw speurtijd wordt omgezet in handwerk door anderen.
  Het boord van de blauwe col brengt me terug naar mijn kindertijd toen mijn moeder een truitje had gebreid van steenkleur met opgehaalde steek in ecru, waardoor het net gemetselde steentjes leken.Grappig dat dat nu ineens weer boven komt na zo'n 70 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O jee dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Hopelijk is het bloggen een goede vervanger om jezelf te blijven :-) Ik moet zeggen dat ik blij met jouw ideeën ben hoor. Hopelijk krijg je komende tijd toch wat tijd om ook zelf leuke dingen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me er iets bij voorstellen, heb ook dat probleem😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O vast en zeker is er altijd wel iemand die het gaat maken. Ik lees elke dag je blog. En inderdaad, ik heb al stapels patronen en ideeën verzameld....alles maken is een ander verhaal. Maar het bezit van de zaak (een enorme archief patronen) is in dit geval niet het eind van het vermaak. Bedankt voor elke keer weer nieuwe ideeën! Het wordt echt gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...