donderdag 14 januari 2016

Knettergek!

Soms word ik knettergek van mezelf.......
Altijd maar bezig met leuke patroontjes, zelden tijd om ze te maken. Zoveel willen doen....
Maar gelukkig kan ik bloggen - ik troost me met het feit dat er vast wel ergens een lezer is die het een keer gaat maken. Dus bij deze: weer een leuke muts. Konden we wel eens nodig hebben de komende dagen.

Dit vind ik echt heel erg leuk! Een nieuw patroon van een een beanie-muts gevonden op Ravelry. Patroon is te koop in het Engels (met schema). 

Het ontwerp is een zusje van De Kaul cowl, waarvan je het patroon ook op Ravelry kunt kopen.


Dit vráágt toch om gebreid te worden?


O, knettergek word ik!5 opmerkingen:

 1. O Jeanet, jij houdt zoveel mensen aan het werk met dingen die jij leuk vindt, maar waar je zelf jammer genoeg niet aan toe komt.Maar wees ervan overtuigd, al jouw speurtijd wordt omgezet in handwerk door anderen.
  Het boord van de blauwe col brengt me terug naar mijn kindertijd toen mijn moeder een truitje had gebreid van steenkleur met opgehaalde steek in ecru, waardoor het net gemetselde steentjes leken.Grappig dat dat nu ineens weer boven komt na zo'n 70 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O jee dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Hopelijk is het bloggen een goede vervanger om jezelf te blijven :-) Ik moet zeggen dat ik blij met jouw ideeën ben hoor. Hopelijk krijg je komende tijd toch wat tijd om ook zelf leuke dingen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me er iets bij voorstellen, heb ook dat probleem😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O vast en zeker is er altijd wel iemand die het gaat maken. Ik lees elke dag je blog. En inderdaad, ik heb al stapels patronen en ideeën verzameld....alles maken is een ander verhaal. Maar het bezit van de zaak (een enorme archief patronen) is in dit geval niet het eind van het vermaak. Bedankt voor elke keer weer nieuwe ideeën! Het wordt echt gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen