Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 26 januari 2016

Pareltje

Snotverkouden ben ik. Zoals half Nederland overigens. Dus kom ik adem te kort, heb een zwaar hoofd en dikke keel, hijg en puf, snotter en mopper. Niets smaakt en eet ik alles (jammer!). Geen koorts (want dat vind ik een excuus om even te gaan liggen), dus ik zweet me door de dag heen. Ik moet bekennen dat ik ´s avonds zo moe ben dat er niet veel meter meer worden gebreid of gehaakt. Calvinistisch als ik ben grootgebracht voel ik me daar wat schuldig over. Je kent dat wel: die paardentand en vrouwenhand.....
Op dagen als deze verlang ik naar Ziektewet voor ondernemers....

Ondertussen heb ik wel wat in de wachtrij staan voor het blog - dit pareltje kan ik jullie niet onthouden!

ravelry:

Prachtig is dit! Je kunt het patroon `Drifted Pearls` kopen op Ravelry. Het is beschreven in het Engels, maar er zit een schema bij waardoor het patroon goed is te volgen. Met een vertaallijst is het goed te doen. Meer foto´s en details vind je terug op Ravelry.
9 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie maar mij te warm, beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker weten een pareltje!!! Ook een leuk project om wat nieuwe steken te oefenen.
  En voor jou veel beterschap; dat het maar snel over mag gaan!!
  lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beterschap.....en ook die paardentand enz kunnen soms een rustdagje gebruiken........had zelfs onze lieve heer het over.........en nee ik heb geleerd dat dat niet alleen de zondag hoeft te zijn..........:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap en wat dapper dat er dan toch nog een blog is met een mooi patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap hoor. Ik vind dit idd een pareltje. Goed om te onthouden, zou zelfs gehaakt kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap hoor. Ik vind dit idd een pareltje. Goed om te onthouden, zou zelfs gehaakt kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige sjaal, net wat je zegt Jeanet, een pareltje! En voor jou heel veel beterschap gewenst!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte beterschap gewenst!
  En wat is dit weer mooi, wat je nu laat zien!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...